Тимочка КрајинаЗајечарЗајечарски рукометаши победили "Ртањ", рукометашице дочекују "Ђердап" из Кладова

Зајечарски рукометаши победили „Ртањ“, рукометашице дочекују „Ђердап“ из Кладова

Фото: РК "Зајечар 1949"

У првом колу у Првој регионалној лиги „Исток“, рукометаши РК „Зајечар 1949“ остварили су победу над екипом „Ртња“ из Бољевца резултатом 32:25.

За играча утакмице изабран је Андрија Мијовић.

Екипа је водила са највише 11 голова разлике, па је тренер Дарко Милосављевић имао луксуз да подели минутажу свим играчима, тако и да шансу млађим играчима. Неки од њих су уписали и прве минуте за РК „Зајечар 1949“.

Наредна утакмица је на програму за викенд, када зајечарски рукометаши дочекују екипу „Младости“ из Брања.

Такође, у оквиру првог кола у Првој регионалној лиги „Исток“ зајечарске рукометашице дочекују екипу „Ђердапа“ из Кладова, данас (28. септембра). 

Утакмица ће бити одиграна у спортској Хали на Краљевици у Зајечару, а почетак је предвиђен за 19:00 сати.

Нема сумње да су зајечарске рукометашице фаворити на тој утакмици, али подршка публике је неизоставни фактор, тако да из РК „Зајечар 1949“ позивају све који су у могућности да дођу и подрже младе девојке. Као и код мушкараца, све играчице су пореклом из Зајечара, што је оно чему клуб тежи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб