Тимочка КрајинаКњажевацЗајечарски сликар Нинослав Јовановић представио своју слику под називом „Источна обала” на...

Зајечарски сликар Нинослав Јовановић представио своју слику под називом „Источна обала” на изложби у оквиру 33. „Вечери отвореног срца” у Књажевцу

У Завичајном музеју у Књажевцу одржана је традиционална манифестација под називом „Вече отвореног срца” у част љубави и вина, по 33. пут, на којој је свој уметнички рад у оквиру групне изложбе представио и сликар из Зајечара Нинослав Јовановић.

Јовановић је представио публици свој дело под називом „Источна обала”, рађену техником акрил на платну.

„По четврти пут заредом једно од мојих уметничких дела заузело је значајан уметнички простор Завичајног музеја у Књажевцу, што ми је посебно драго, тим пре што је повод и овог пута та ванвременска космичка категорија звана ‘љубав’. Тако је мало љубави међу људима. Ко уме да воли, не би требао ништа дуго да ради”, поручио је Јовановић, цитирајући великана српске поезије и афористичара Душка Радовића.

Гости вечери у Завичајном музеју у Књажевцу били су и Александар Гајшек и Јелена Гајшек, а приређен је и музички програм.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб