ВестиЗајечарски тенисер Јанко Младеновић победник Отвореног првенства Ниша

Зајечарски тенисер Јанко Младеновић победник Отвореног првенства Ниша

Отворено првенство Ниша, турнир 3. категорије за дечаке до 12 година, тзв. „швајцарац“, одржанон је минулог викенда на теренима Тениског клуба „Костић” у Нишу. Јанко Младеновић, члан зајечарског Тениског клуба „АС Тимок”, победник је и најуспешнији играч поменутог турнира.

На турниру је учествовало је 16 малих тенисера, а турнир девојчица нажалост није одигран, због недовољног броја пријављених.

Младеновић је у првој фази турнира одмерио снаге са ривалима из Ћуприје, Крушевца, Параћина и Ниша и обезбедио место у финалу где га је чекао Радован Петровић из нишке Тениске академије „Живковић”.

Јанко је у финалу надиграо Петровића и „оверио“ победу са 2:0 у сетовима (6:2, 6:3).

Одлазак на турнир омогућили су Град Зајечар и и фирма „Термоконвој” Зајечар.

Већ наредног викенда талентовани Младеновић ће наступити на Отвореном првенству Зајечара у организацији ТК „АС Тимок”, где ће на домаћем терену покушати да оствари нови запажен резултат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб