Тимочка КрајинаЗајечарЗапослени у зајечарском Ургентном центру обележили празник Светог Стефана деспота Српског

Запослени у зајечарском Ургентном центру обележили празник Светог Стефана деспота Српског

Запослени у зајечарском Ургентном центру обележили празник Светог Стефана деспота Српског

На празник Светог Стефана деспота Српског, пре седам година, освећене су просторије Службе за хитан пријем и тријажу Здравственог центра Зајечар. Тим, поводом, запослени у зајечарском Ургентном центру обележили су овај празник.

Уз благослов Његовог Преосвештенства Епископа тимочког господина Илариона овај српски светац је постао заститник ове службе.

„Обележили смо славу после извесног времена поново као прави домаћини у просторијама службе, где је за тај период прегледано преко 100.000 пацијената – у нади да ћемо уз помоћ Божију и помоћ свих наших колега изборити са свим изазовима и искушењима. Хвала свима који су били и свих ових година уз нас, нека нам Господ Бог и овај Светац дају снагу, љубав и здравље за нове изазове”, поручују запослени у Служби за хитан пријем и тријажу Здравственог центра Зајечар.

 

Свестеник је овом приликом био Марко Пајчин.

Они су ту када су нам најпотребнији, зато је потребно да лекарима и медицинском особљу укажемо пуно поштовања из дана у дан.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,736ПратилацаЛајкуј
4,360ПратилацаЗапрати
1,263ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб