Вести„Зашто и како убити мужа” на сцени зајечарског театра 26. марта

„Зашто и како убити мужа” на сцени зајечарског театра 26. марта

Представа „Зашто и како убити мужа”

На сцени зајечарског театра у уторак 26. марта можете погледати представу „Зашто и како убити мужа” по мотивима књиге Антонија Амурија, у адаптацији и режији Радета Вукотића. Играју: Наташа Аксентијевић и Пеђа Дамњановић.

Подстакнут бурним реакцијама нежног пола, чак и оптужбама за мушки шовинизам, писац Антонио Амури написао је нови приручник намењен супругама које су успеле да преживе излазак предходног. У њему ће жене успети да пронађу на који тип супруга су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање. Ту ће се наћи различити типови супруга од кућног мајстора, хипохондра, сексуалног манијака, размаженог кретена… јер употребљаваног мужа ваља савесно уклонити зато што је супруг увек врло тражена роба.

Почетак ове урнебесне комедије је у 20:00 сати, а цена карте је 300 динара.

Представа „Зашто и како убити мужа”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб