Timočka KrajinaBorZatvoreni bazeni Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković” u Boru počinju sa...

Zatvoreni bazeni Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković” u Boru počinju sa radom 12. novembra.

Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković” Bor – Zatvoreni bazen

Zatvoreni bazeni, Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković” u Boru, počinju sa radom u subotu 12. novembra 2022.

Bazeni će kupačima biti dostupni radnim danima od 15:00 do 19:00 časova i vikendom od 11:00 do 19:00 sati. Prepodnevni časovi rezervisani su za plivačke i vaterpolo klubove kao i učenike osnovne škole kojima se na zatvorenim bazenima održava čas fizičkog vaspitanja.

Cena ulaznice je 150 dinara, dok će cena mesečne karte iznositi 2.300 dinara.

Prema skupštinskoj odluci, propusnice koje su letos važile za otvorene bazene takođe će važiti i za zatvorene bazene.

„Besplatan ulaz na bazen imaće deca do sedam godina, odlični đaci sa prosekom 5.0, najuspešniji sportisti – osvajači medalja na državnom prvenstvu, reprezentativci države i osvajači medalje na republičkom školskom takmičenju. Takođe, pravo na besplatan ulaz mogu ostvariti i osobe sa invaliditetom”, napominje Bojana Dlbokić Dubočanin, direktorka Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“.

Iz ove ustanove napominju da su trenutne temperature vode 20,6 stepeni u velikom bazenu i 26 stepeni u malom. Do početka otvaranja sezone na zatvorenim bazenima, voda u velikom bazenu dostićiće temperaturu od 22 stepena što je i neophodno da bi bazeni bili zvanično otvoreni i dostupni kupačima.

Po otvaranju zimske sezone, kupačima će na samom ulazu na bazen biti dostupna tabla sa obaveštenjem kolika je trenutna temperatura vode u bazenima.

Svim zainteresovanim kupačima biće dostupno korišćenje saune, radnim danima od 16:00 do 19:00 časova kao i vikendom od 12:00 do 19:00 sati. Cena karte iznosiće 150 dinara. Kupači takođe mogu koristiti i tušione, svlačionice i ormariće za odlaganje garderobe.

Kao i do sada, kvalitet vode redovno će kontrolisati Zavod za javno zdravlje „Timok” Zaječar, dok će o bezbednosti kupača brinuti spasioci.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub