ВестиЗавршен 2. Фестивал „Влашке лепоте Балкана”

Завршен 2. Фестивал „Влашке лепоте Балкана”

2. Фестивал „Влашке лепоте Балкана

Синоћ је у Великој Јасикови завршен 2. Фестивал „Влашке лепоте Балкана”. Жири, који су сачињавали: Елена Петровић, помоћница градоначелника, Драгана Гогић, представница Туристичке организације, и Драган Манзаловић, председник Месне заједнице Велика Јасикова, имао је пред собом задатак да изабере најлепшу од дванаест Влајни.

Најлепшој девојци, Јовани Марковић из Kарбулова, летовање у Грчкој за две особе уручила је председница жирија Елена. Прва пратиља, Анђела Радукановић из Kобишнице, моћи ће да један викенд проведе у Сокобањи, а друга пратиља, Тијана Благојевић из Гамзиграда, у Бањи Ждрело.

Концерт Катарине Живковић

Након Избора за најлепшу Влајну Балкана, многобројна публика уживала је у концерту познате естрадне уметнице Kатарине Живковић.

Организатори ове манифестације су Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” и Месна заједница Велика Јасикова, а покровитељ Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб