ВестиЗИМАН: Удружења грађана и ђачки парламенти имају још неколико дана да поднесу...

ЗИМАН: Удружења грађана и ђачки парламенти имају још неколико дана да поднесу нацрте пројеката

ЗИманов Фонд За Младе

„Зајечарска иницијатива” је пре нешто више од месец дана расписала конкурсе за идеје младих људи у својим већ добро познатим програмима „ЗИ-манов фонд за младе” и „Млади у покрету”. Оба програма имају за циљ да се подрже млади људи да покрећу иницијативе које воде ка позитивним променама у локалним заједницама и доприносе разумевању одговорног и активног учешћа младих. Максимални износ за који организације могу да конкуришу износи 3.000 америчких долара, односно 500 долара, када је реч о ђачким парламентима.

Kроз „ЗИман-ов фонд за младе” и програм „Млади у покрету”, „Зајечарска иницијатива” је до сада подржала 64 пројекта организација младих из Тимочке Крајине, у укупној вредности од преко 150.000 долара, као и 62 пројекта ђачких парламената средњих школа у приближној вредности од 25.000 долара. У овим пројектима је учествовало преко 3.000 младих људи, који су се у својим срединама бавили различитим темама препознатим као значајне од стране младих.

Целокупна конкурсна документација и остале корисне информације се могу наћи на интернет страници www.ziman.rs или добити путем телефона 019/440-225.

Kрајњи рок за конкурисање је субота, 29. децембар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб