Timočka KrajinaKnjaževac16. sednica Opštinskog veća održana u Knjaževcu

16. sednica Opštinskog veća održana u Knjaževcu

16. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac
Foto: Opština Knjaževac

U Knjaževcu je održana 16. sednica Opštinskog veća kojom je predsedavao Branislav Josifović, zamenik predsednika Opštine.

Razmatrani su Predlozi rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni i dopuni Programa JKP „Toplana” za 2022. godinu, kao i rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora ovog preduzeća o cenama toplotne energije.

Većnici su razmatrali i Predlog odluke o budžetu Opštine Knjaževac za 2022. godinu, kao i odluku o raspisivanju Javnog poziva za sufinansiranje ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije na porodičnim kućama u opštini Knjaževac.

Lokalni parlament je usvojio Godišnji program Sportskog saveza Knjaževca i Godišnji program organizacija u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Knjaževac.

Razmatran je i usvojen Predlog konkursa za ostvarivanje prava za naknadu troškova smeštaja i ishrane u Domu učenika srednjih škola u Knjaževcu za učenike sa prebivalištem van teritorije Knjaževca.

Na 16. sednici usvojeni su i pojedinačni zahtevi građana za pomoć u lečenju dece i steriliteta, kao i zahtevi mesnih zajednica.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub