Timočka KrajinaBor29. Oktobarska izložba Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadinović Bor” u Muzeju rudarstva...

29. Oktobarska izložba Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadinović Bor” u Muzeju rudarstva i metalurgije

29. Oktobarska izložba Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadinović Bor” u Muzeju rudarstva i metalurgije

29. Oktobarska izložba radova Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadonović Bor” otvorena je u galeriji Muzeja rudarstva i metalurgije u Boru.

Zaljubljenici u likovnu umetnost imaće priliku da na tradicionalnoj Oktobarskoj izložbi pogledaju 42 rada 18 članova Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadinović Bor”, koja su rađena različitim tehnikama i sa različitim temama, što ovu izložbu čini veoma raznolikom, bogatom i zanimljivom.

Nove, mlade snage koje su prethodnih godina došle u ovo Udruženje doprinele su raznolikosti izložbe, ističe predsednica Udruženja likovnih umetnika „Vane Živadinović Bor” Slađana Đurđekanović Mirić.

„Udruženje likovnih umetnika ’Vane Živadinović Bor’ svih ovih godina prikazuje radove svojih članova na tradicionalnoj Oktobarskoj izložbi. Tokom godina broj članova se menjao, tako da nas posebno raduje što su se neki članovi ove godine ponovo aktivirali”, rekla je Đurđekanović Mirić.

Oktobarska izložba moći će da se pogleda do kraja oktobra.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub