Тимочка КрајинаБор29. Октобарска изложба Удружења ликовних уметника „Ване Живадиновић Бор” у Музеју рударства...

29. Октобарска изложба Удружења ликовних уметника „Ване Живадиновић Бор” у Музеју рударства и металургије

29. Октобарска изложба Удружења ликовних уметника „Ване Живадиновић Бор” у Музеју рударства и металургије

29. Октобарска изложба радова Удружења ликовних уметника „Ване Живадоновић Бор” отворена је у галерији Музеја рударства и металургије у Бору.

Заљубљеници у ликовну уметност имаће прилику да на традиционалној Октобарској изложби погледају 42 рада 18 чланова Удружења ликовних уметника „Ване Живадиновић Бор”, која су рађена различитим техникама и са различитим темама, што ову изложбу чини веома разноликом, богатом и занимљивом.

Нове, младе снаге које су претходних година дошле у ово Удружење допринеле су разноликости изложбе, истиче председница Удружења ликовних уметника „Ване Живадиновић Бор” Слађана Ђурђекановић Мирић.

„Удружење ликовних уметника ’Ване Живадиновић Бор’ свих ових година приказује радове својих чланова на традиционалној Октобарској изложби. Током година број чланова се мењао, тако да нас посебно радује што су се неки чланови ове године поново активирали”, рекла је Ђурђекановић Мирић.

Октобарска изложба моћи ће да се погледа до краја октобра.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб