Вести4. Дани Гамзиградске Бање 31. августа

4. Дани Гамзиградске Бање 31. августа

4. „Дани Гамзиградске Бање”

У суботу, 31. августа биће одржани 4. Дани Гамзиградске Бање. У оквиру богатог програма ове културно-туристичке манифестације у 17:00 сати биће отворена изложба слика са предходних ликовних колонија „Гамзиград”, након чега ће глумци зајечарског театра извести перформанс.

Kултурно-уметнички програм почеће у 17:30 наступом Градског певачког друштва „Стеван Мокрањац”, а наставиће се игром Градског фолклорног ансамбла „Зора” и културно уметничких друштава „Ђорђе Генчић” из Великог Извора и „Градец” из Градскова. Наступиће и млада, талентована певачица из Зајечара Милица Илић.

На програму је и такмичење у припремању рибље чорбе и изложба традицоналне трпезе, као и спортске активности: турнир у малом фудбалу и такмичење у риболову.

Организатори манифестације су Установа Народно позориште Тимочке Kрајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић”, Месна заједница Гамзиградска Бања, Спортски савез и Туристичка организација града Зајечара, а покровитељ је Град Зајечар.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб