Вести8. Фестивал науке „Тимочки научни торнадо” свечано отворен римејком представе „Лука Наука...

8. Фестивал науке „Тимочки научни торнадо” свечано отворен римејком представе „Лука Наука и ТНТ”

Основна школа „Десанка Максимовић” Зајечар — Представа „Лука Наука и ТНТ”

8. Фестивал науке „Тимочки научни торнадо”, свечано је синоћ отворен, римејком представе „Лука Наука и ТНТ” ученика Основне школе „Десанка Максимовић” из Зајечара.

У великој сали Музичке школе, драмска дружина Основне школе „Десанка Максимовић” отворила је овогодишњи, осми по реду, Фестивал науке „Тимочки научни торнадо” римејком представе „Лука Наука и ТНТ”.

Сви присутни имали су прилике да „упознају“ Луку Науку, Еву која пева и другаре, открију какве се то чуда збивају свуда, али и да сазнају како се то Лука Наука сналази у љубави, и како уз помоћ науке покушава да се додвори Еви.

Основна школа „Десанка Максимовић” Зајечар — Представа „Лука Наука и ТНТ”

Посетиоце на данашњем Фестивалу науке очекује око 250 различитих научних програма и активности у циљу промовисања природних и техничких наука код деце и младих, буђења интересовања за ове науке и њихово представљања на занимљив начин.

„Тимочки научни торнадо” под слоганом „Замисли све чуда свуда” „протутњаће“ данас у просторијама Основне школе „Десанка Максимовић” из Зајечара. Фестивал почиње од 11:00, а трајаће до 14:00 часова.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб