Vesti8. Festival nauke „Timočki naučni tornado” svečano otvoren rimejkom predstave „Luka Nauka...

8. Festival nauke „Timočki naučni tornado” svečano otvoren rimejkom predstave „Luka Nauka i TNT”

Osnovna škola „Desanka Maksimović” Zaječar — Predstava „Luka Nauka i TNT”

8. Festival nauke „Timočki naučni tornado”, svečano je sinoć otvoren, rimejkom predstave „Luka Nauka i TNT” učenika Osnovne škole „Desanka Maksimović” iz Zaječara.

U velikoj sali Muzičke škole, dramska družina Osnovne škole „Desanka Maksimović” otvorila je ovogodišnji, osmi po redu, Festival nauke „Timočki naučni tornado” rimejkom predstave „Luka Nauka i TNT”.

Svi prisutni imali su prilike da „upoznaju“ Luku Nauku, Evu koja peva i drugare, otkriju kakve se to čuda zbivaju svuda, ali i da saznaju kako se to Luka Nauka snalazi u ljubavi, i kako uz pomoć nauke pokušava da se dodvori Evi.

Osnovna škola „Desanka Maksimović” Zaječar — Predstava „Luka Nauka i TNT”

Posetioce na današnjem Festivalu nauke očekuje oko 250 različitih naučnih programa i aktivnosti u cilju promovisanja prirodnih i tehničkih nauka kod dece i mladih, buđenja interesovanja za ove nauke i njihovo predstavljanja na zanimljiv način.

„Timočki naučni tornado” pod sloganom „Zamisli sve čuda svuda” „protutnjaće“ danas u prostorijama Osnovne škole „Desanka Maksimović” iz Zaječara. Festival počinje od 11:00, a trajaće do 14:00 časova.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,354PratilacaLajkuj
4,214PratilacaZaprati
1,262PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub