Тимочка КрајинаЗајечарАудиција за дечје музичко такмичење „Србија у ритму Европе” у Зајечару 15....

Аудиција за дечје музичко такмичење „Србија у ритму Европе” у Зајечару 15. априла

Музичко такмичење „Србија у ритму Европе” – Зајечар

Аудиција за дечје музичко такмичење „Србија у ритму Европе”, биће одржана у просторијама Туристичке организације града Зајечар (улица Светозара Марковића 2), у понедељак, 15. априла 2024.

Ово изузетно популарно дечје музичко такмичење у Србији намењено је талентованој деци и младима узраста од 14 до 21 годину који се истичу својим певачким и плесним способностима. То је добра прилику за младе таленте да покажу своје вештине и стекну незаборавно искуство на сцени.

Почетак аудиције у 15:00 сати. Сви заинтересовани могу да се пријава и путем телефона на број: 066/61-12-212.

„Србија у ритму Европе” је највеће дечје музичко такмичење са традицијом дугом 18 година, а биће директно емитовано на националној телевизији „Прва ТВ”. Изабрани такмичари ће имати прилику да развијају свој изузетан таленат за певање и плес током припрема, уз подршку стручних тренера за глас и уметничких директора сценског перформанса програма „Ритам Европе”.

Победник ће бити одабран комбинацијом гласова стручног жирија, представника градова и општина учесника телевизијског програма „Србија у ритму Европе” и гледалаца који могу гласати путем СМС порука.

Све информације о такмичењу, укључујући и пропозиције, заинтересовани могу пронаћи на www.theeurope.eu.

Домаћин овогодишњег такмичења је град Кикинда, чији су представници победили 2023. године у Зрењанину. Осим подршке градова и општина, Министарство спорта такође подржава реализацију овог такмичења. Овај догађај подржавају амбасадори земаља Европе, Европске Уније, Аустралије и Израела, што додатно наглашава значај и интернационални карактер овог такмичења.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб