Тимочка КрајинаЗајечарБез породице нема будућности: У Перлезу одржана манифестација „Дани породице” – Град...

Без породице нема будућности: У Перлезу одржана манифестација „Дани породице” – Град Зајечар био учесник

Град Зајечар учесник на манифестацији „Дани породице” у Перлезу

Манифестација „Дани породице у Србији”, која се за викенд по други пут организовала у Перлезу, окупила је бројне госте и посетиоце уз учешће скоро 40 градова и општина из Србије, који су на штандовима представили своје мере пронаталитетне политике и подршке породици.

Град Зајечар био је учесник поменуте манифестације и овом приликом су представљене мере популационе политике које примењује и спроводи локална самоуправа. Докторка Даница Грујичић посетила је штанд града Зајечара, и овом приликом подсетила да је и прошле године била део „Дана породице” и да ће долазити и убудуће.

„Нису нам довољне демографске бројке, још увек више умиремо него што се рађамо, али то се мора променити и са вама који сте данас овде и са овом децом и са овим младим људима који имају идеје шта и како да се уради, који знају тачно да дефинишу у каквој земљи желе да живе, ми старији им морамо помоћи”, рекла је др Грујичић.

Манифестацији је присуствовао и директор Владине канцеларије за Србе у региону и расејању Арно Гујон, а „Дане породице” у Србији свечано је отворила Верица Лазић, саветница Председника Републике, која је изразила задовољство што је у прилици да се обрати као изасланик председника Александра Вучића.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб