Тимочка КрајинаБорБор: Прошетао се градом с крстом у руци, па легао у мртвачки...

Бор: Прошетао се градом с крстом у руци, па легао у мртвачки сандук!

Рука мушкарца вири из мртвачког сандука
Фото: Shutterstock, илустрација

Мештани Бора били су у среду поподне запрепашћени када су видели свог суграђанина Н. Л. (34) како с крстом, на коме је било написано његово име, иде кроз сам центар овог места. Одмах су позвали полицију, чије су патроле одмах отишле до куће у којој тај момак живи и нашли га како лежи у — мртвачком сандуку!

„Дојављено нам је да младић иде кроз град, носећи на рамену крст на коме је било уписано његово име. Kада смо чули име које је написано на крсту, одмах смо знали да је реч о момку који је познат по конзумирању опијата и ситним крађама”, каже извор упознат са случајем.

Полицијска патрола је одмах отишла на лице места, али је момак већ био отишао. Органи реда су, потом, отишли до његове куће где су, кажу, били згранути призором који их је дочекао.

„Н. Л. је лежао у мртвачком сандуку. Kрај њега су били венци за сахрану, крст и поклопац за мртвачки сандук”, наводи извор листа.

Органи реда су одмах извукли Н. Л. из мртвачког сандука и одвели га на саслушање.

„Kада смо га питали зашто то ради, он нам је казао да је ‘незадовољан животом’. Хтели смо да му поднесено прекршајну пријаву, јер смо сматрали да је починио кривично дело узнемиравања јавности, али нам је објашњено да у конкретном случају нема елемената да се поднесе пријава”, кажу у полицији.

Након тога, полиција је позвала Хитну помоћ, који су Н. Л. прегледали и оставили га на лечењу на Одељењу неуропсихијатрије Опште болнице у Бору.

 

Извор: kurir.rs

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб