Тимочка КрајинаБорБоранка Миа Ристић нова тениска шампионка Европе у конкуренцији тенисерки до 16...

Боранка Миа Ристић нова тениска шампионка Европе у конкуренцији тенисерки до 16 година

Боранка Миа Ристић нова тениска шампионка Европе у конкуренцији тенисерки до 16 година

Боранка Миа Ристић, нова је тениска шампионка Европе у конкуренцији тенисерки до 16 година.

У финалу Европског првенства које је одржано у Чешкој, Миа је убедљиво савладала Марту Соријано Сантјаго из Шпаније, резултатом 2:0.

„Пресрећна сам што доносим злато у моју Србију, мој Бор. Никада нећу заборавити тренутак интонирања наше химне, а надам се и верујем да ћу исто доживети и на Ролан Гаросу, као што су то учинили Новак Ђоковић и Ана Ивановић“, поручила је Миа Ристић након убедљиве победе.

Градоначелник Бора Александар Миликић честитао је борској тенисерки освајање првог места.

„Мало је рећи да сам поносан на нашу младу суграђанку, на нашу Миу Ристић. Миа је на првенству Европе у конкуренцији тенисерки до 16 година освојила златну медаљу. Честитам од срца златној девојци која је својим успехом у најбољем светлу представила своју земљу и свој град“, истакао је Миликић.

Миа Ристић је била и првакиња Србије у категоријама играчица до 10, 12, 14 и 16 година, а на 6, од 9 јуниорских такмичења за репрезентацију Србије, освајала је златно одличје.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб