Тимочка КрајинаКњажевацПотпуно уређен и реконструисан комплекс градске пијаце у Књажевцу

Потпуно уређен и реконструисан комплекс градске пијаце у Књажевцу

Потпуно уређен и реконструисан комплекс градске пијаце у Књажевцу
Фото: Општина Књажевац

Председник општине Књажевац Милан Ђокић са својим сарадницима и Paulom Hickey-ем из Европске инвестиционе банке, као и представницима Министарства за државну управу и локалну самоуправу обишли су Градску пијацу на којој су пре два месеца постављене нове тезге.

Пројекат реконструкције платоа, као и постављање нових тезги урадила је општина Књажевац уз подршку ресорног министарства, а у оквиру Програма партнерства за локални развој којим се у низу општина финансирају и изводе инфраструктурни објекти у циљу побољшања услова живота локалног становништва.

Поред нових тезги, на Зеленој пијаци у Књажевцу урађена је комплетна реконструкција асфалта и системи за одвођење атмосферских вода. Овај пројекат финансиран је делом из кредита Европске инвестиционе банке, а делом из средстава општине Књажевац и ресорног министарства.

Потпуно уређен и реконструисан комплекс градске пијаце сада је већи и функционалнији за продају производа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,790ПратилацаЛајкуј
4,388ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб