Тимочка Тимочка
Почетна / Тимочка Крајина / Бор / Центар за културу града Бора променио програмске активности у складу са проглашењем ванредне ситуације на територији града
Центар за културу града Бора

Центар за културу града Бора променио програмске активности у складу са проглашењем ванредне ситуације на територији града

Центар за културу града Бора променио је програмске активности у складу са проглашењем ванредне ситуације на територији града Бора.

Центар за културу града Бора издао је саопшење у којем обавештава грађане да се, у складу са проглашењем ванредне ситуације на територији града, сви програми који су планирани за наредни период отказују (позоришни, концертни и биоскопски репертоари), сем Међународног фестивала фолклора „Златно коло” и 16. Фестивала влашке изворне песме који ће бити реализовани и снимљени без присуства публике, а у складу са поштовањем прописаних мера Кризног штаба Владе Републике Србије, као и радионице које ће бити реализоване по плану и програму рада Установе.

Подсетимо, на предлог градског Штаба за ванредне ситуације, из разлога неповољне епидемиолошке ситуације заразне болести COVID-19, на територији града Бора проглашена је ванредна ситуација.

Одлука је донета на основу предлога Стручно-оперативног тима за хигијенско-епидемиолошке мере Штаба за ванредне ситуације града Бора, а који је условљен повећањем броја заражених на територији града.

Можда ће Вас занимати

Матична библиотека „Светозар Марковић” Зајечар

Зајечарска библиотека данас прославља 154. рођендан

Читаоница Зајечарска је почела са радом 27. новембра 1866. године, те данас Матична библиотека „Светозар …

Црвени крст Зајечар: Добровољно давање крви

Акција добровољног давања крви 2. децембра у Зајечару

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша у среду, 2. …

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x

Pin It on Pinterest

Одабир писма

Ћирилица Латиница