Тимочка КрајинаЗајечарЧланица Кик бокс клуба „Fight Team 019“ Зајечар Хелена Дробњаковић освојила златну...

Чланица Кик бокс клуба „Fight Team 019“ Зајечар Хелена Дробњаковић освојила златну медаљу у дисциплини К-1 на Првенству Србије

Чланица Кик бокс клуба „Fight Team 019“ Зајечар Хелена Дробњаковић освојила је златну медаљу у дисциплини К-1 на Првенству Србије у кик-боксу, одржаном у Новом Саду 9. и 10. марта.

Хелена је постала државна шампионка у конкуренцији млађих јуниорки до 56 килограма, пошто је убедљиво славила у финалном мечу.

Други такмичар КБК „Fight Team 019“ Урош Цанић није успео да стигне до медаље у конкуренцији јуниора до 75 килограма, пошто је заустављен у четвртфиналу.

Ово је још један одличан резултат и наступ изабраника тренера Николе Миленковића, а сјајна Хелена Дробњаковић је титули из маја прошле године у Руми у дисциплини „low kick“ (лоу кик) додала још једно златно одличје.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,867ПратилацаЛајкуј
4,516ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб