Timočka Timočka
Početna / Vesti / Članovi kik-boks kluba „Fight Team 019” spremni za nove pobede
Kik-boks klub „Fight Team 019”: Nove pobede

Članovi kik-boks kluba „Fight Team 019” spremni za nove pobede

Među omladinom u današnje vreme, sve popularniji su i borilački sportovi. U Zaječaru je sve više onih koji su zainteresovani za kik-boks. Kik-boks u gradu na Timoku postao je popularan zahvaljujući Nikoli Milenkoviću i Bojanu Andrejiću, koji su sa svojim takmičarima doneli brojne medalje sa raznih prvenstava.

Kik-boks klub „Fight Team 019” nastao je početkom 2015. godine u Zaječaru, a ove godine obeležava jubilej, pet godina od osnivanja. Osnivači kluba su Nikola Milenković, predsednik kluba i Bojan Andrejić, glavni trener. Za petogodišnjicu postojanja, osnivači ovog kluba uspeli su da obezbede i salu, u kojoj će se u narednom periodu odvijati treninzi. Od ove godine, oni su postali članovi Kik-boks saveza Srbije.

Nikola Milenković — Osnivač kik-boks kluba „Fight Team 019”

„Učestvujemo svuda na takmičenjima u Srbiji, kao i na međunarodnim takmičenjima, što potvrđuje veliki broj odličja koja smo osvojili. Od ove godine postali smo i članovi Kik-boks saveza Srbije. Nakon pauze, zbog vanrednog stanja, počinjemo sa takmičenjima na prvenstvima u Srbiji, a očekuju nas i mnogi profesionalni mečevi za koje ćemo u toku godine potpisati ugovore”, kaže Nikola Milenković, predsednik kik-boks klub „Fight Team 019”.

Kik-boks klub „Fight Team 019”

Ovaj zaječarski klub sačinjavaju rekreativne i takmičarske grupe.

Nikola Milenković — Osnivač kik-boks kluba „Fight Team 019”

„Takmičarsku grupu sačinjavaju dvadesetak članova, aktivnih takmičara. Rekreativnu grupu čine ljudi koji se bave kik-boksom, a ukupno imamo zajedno oko stotinak članova”, dodaje Milenković.

Kik-boks klub „Fight Team 019”

Sredinom jula, u Zaječaru, u naselju Dva brata, počinje da radi i sala, koju su osnivači ovog kluba opremili za treninge. Tu će se odvijati treninzi kik-boks kluba „Fight Team 019” i karate kluba „Timok”. Pored profesionalnih takmičara i rekreativaca, kik-boks mogu da treniraju i deca od 10 godina.

Nikola Milenković — Osnivač kik-boks kluba „Fight Team 019”

„Ovde ćemo obavljati treninge i nadamo se još većem broju članova. Ova sala biće potpuno opremljena za kik-boks i karate i imaćemo bolje uslove, nego što smo do sada imali. Nadamo se da ćemo i dalje nastaviti da nižemo uspehe”, ističe Milenković.

U narednom periodu očekuje ih prvenstvo centralne Srbije u kik-boksu, zatim prvenstvo cele Srbije. Potom kreću međunarodna takmičenja za profesionalne mečeve, koji će biti održani do kraja godine.

Nikola Milenković — Osnivač kik-boks kluba „Fight Team 019”

„Nadamo se da ćemo naš klub i grad Zaječar predstaviti na pravi način i podićićemo sve ovo na jedan viši nivo, a takođe radimo i na popularizaciji sporta kod mladih”, zaključuje Milenković.

Kik-boks klub „Fight Team 019”

Svi zainteresovani koji žele da treniraju kik-boks, mogu se javiti na Facebook stranici „Fight Team 019” i na broj telefona 060/44-73-331.

Kik-boks klub „Fight Team 019”

Kik-boks je borilački sport nastao na osnovama boksa, karatea, tekvondoa, kung-fua i drugih borilačkih sportova. Osnovni cilj borca je nadvladati protivnika boljom tehnikom, brzinom i snagom uz maksimalnu sigurnost.

Možda će Vas zanimati

Istorijski arhiv „Timočka Krajina” Zaječar: Interaktivna izložba „France eMotion”

Otvorena izložba „France eMotion” u zaječarskom Istorijskom arhivu

Povodom 102. godišnjice oslobođenja Zaječara u Prvom svetskom ratu, u Istorijskom arhivu „Timočka Krajina” otvorena …

Rukometni klub „Zaječar 1949” (Devojke): „Superliga Srbije” — Mladi Radnik

Drugi poraz rukometašica Zaječara u „Superligi Srbije”

Rukometašice Zaječara poražene su na gostovanju u Radincu kod Smedereva od ekipe „Mladog Radnika” rezultatom …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica