VestiCrveni krst Zaječar: Podela 315 kilograma jagoda korisnicima Narodne kuhinje u Zaječaru...

Crveni krst Zaječar: Podela 315 kilograma jagoda korisnicima Narodne kuhinje u Zaječaru 2. juna

Crveni krst Srbije ostvario je saradnju sa kompanijom „DM”, koja je donela odluku da izdvoji postotak prihoda za Program narodnih kuhinja Crvenog krsta, konkretno za nabavku dopunskih artikala hrane. Korisnicima Narodne kuhinje u Zaječaru, u sredu 2. juna, biće podeljeno 315 kilograma jagoda.

Donator je iskazao volju da se realizacija koncipira tako da pored direktnog humanitarnog aspekta koji je u vezi sa namenom donacije, drugi aspekt – nabavka bude sprovedena na način kojim će se pružiti podrška socijalnom zapošljavanju.

„To konkretno znači da se namirnice ne nabavljaju u velikim sistemima i lancima, već da se nabavkom podrže mali proizvođači, odnosno poljoprivredna gazdinstva, udruženja, zadruge. Crveni krst Zaječar stupio je u kontakt sa vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava u Zaječaru i okolini i ugovorio nabavku dostupnih životnih namirnica”, navode iz zaječarskog Crvenog krsta.

Sutra će biti podeljeno 315 kilograma jagoda korisnicima u gradu, a početak je zakazan za 10:30 sati, u prostorijama Narodne kuhinje u Zaječaru.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub