ВестиIIBC: Индивидуални тренинзи кошарке од сада и у Зајечару

IIBC: Индивидуални тренинзи кошарке од сада и у Зајечару

Двојица Зајечараца, Марко Тодоровић и Павле Вељковић дошли су на идеју да побољшају развој спорта у Зајечару и пре свега да привуку што више младих да се баве кошарком, тако што ће држати индивидуалне тренинге.

Марко је професор физичке културе, док се Павле бавио и професионално кошарком и играо у Београду, у Шведској и на Исланду, а сада сарађује и као скаут.

Марко Тодоровић, професор физичке културе, истиче да су индивидуални тренинзи јако битни за развој способности у кошарци.

„Почео сам као тренер у кошарци, бавио сам се потом разним спортовима, а на крају сам се вратио кошарци. Павле Вељковић и ја одлучили смо да почнемо са индивидуалним тренинзима у кошарци, јер у Зајечару то није заступљено. Мој пријатељ Павле бавио се професионално кошарком, био је и у ’Црвеној Звезди’, а на његов предлог сам се у ову идеју и ја укључио, јер сам се бавио полупрофесионално кошарком. Ми смо кошаркашка земља и мислим да има доста деце које ће привући овај спорт, тако да свако ко жели индивидуално да се усавршава може да нам се јави. Предност индивидуалног тренинга јесте брже напредовање и успех у овом спорту”, рекао је Тодоровић.

„Апелујемо и на све кошаркашке клубове у Зајечару на јединство, како би се направила озбиљна кошаркашка прича у Зајечару, јер треба да се ради у интересу талентоване деце. С обзиром да радим и као скаут, сваки талентовани играч који буде радио са нама, добиће прилику да оде даље да усавршава свој таленат за кошарку. Наравно, уколико се поклопе и сви услови за наставак неке озбиљније кошаркашке приче”, додао је Вељковић.

Сви млади који су заинтересовани да усаврше свој таленат у кошарци и буду део IIBC (Individual improvement basketball clinic) приче, могу да контактирају Тодоровића и Вељковића путем бројева телефона 063/16-05-042 (Павле) и 060/42-91-447 (Марко) или путем званичне Инстаграм странице ове организације.

Како наводе, добродошла су сва деца од 9 година, па надаље.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб