VestiIIBC: Individualni treninzi košarke od sada i u Zaječaru

IIBC: Individualni treninzi košarke od sada i u Zaječaru

Dvojica Zaječaraca, Marko Todorović i Pavle Veljković došli su na ideju da poboljšaju razvoj sporta u Zaječaru i pre svega da privuku što više mladih da se bave košarkom, tako što će držati individualne treninge.

Marko je profesor fizičke kulture, dok se Pavle bavio i profesionalno košarkom i igrao u Beogradu, u Švedskoj i na Islandu, a sada sarađuje i kao skaut.

Marko Todorović, profesor fizičke kulture, ističe da su individualni treninzi jako bitni za razvoj sposobnosti u košarci.

„Počeo sam kao trener u košarci, bavio sam se potom raznim sportovima, a na kraju sam se vratio košarci. Pavle Veljković i ja odlučili smo da počnemo sa individualnim treninzima u košarci, jer u Zaječaru to nije zastupljeno. Moj prijatelj Pavle bavio se profesionalno košarkom, bio je i u ’Crvenoj Zvezdi’, a na njegov predlog sam se u ovu ideju i ja uključio, jer sam se bavio poluprofesionalno košarkom. Mi smo košarkaška zemlja i mislim da ima dosta dece koje će privući ovaj sport, tako da svako ko želi individualno da se usavršava može da nam se javi. Prednost individualnog treninga jeste brže napredovanje i uspeh u ovom sportu”, rekao je Todorović.

„Apelujemo i na sve košarkaške klubove u Zaječaru na jedinstvo, kako bi se napravila ozbiljna košarkaška priča u Zaječaru, jer treba da se radi u interesu talentovane dece. S obzirom da radim i kao skaut, svaki talentovani igrač koji bude radio sa nama, dobiće priliku da ode dalje da usavršava svoj talenat za košarku. Naravno, ukoliko se poklope i svi uslovi za nastavak neke ozbiljnije košarkaške priče”, dodao je Veljković.

Svi mladi koji su zainteresovani da usavrše svoj talenat u košarci i budu deo IIBC (Individual improvement basketball clinic) priče, mogu da kontaktiraju Todorovića i Veljkovića putem brojeva telefona 063/16-05-042 (Pavle) i 060/42-91-447 (Marko) ili putem zvanične Instagram stranice ove organizacije.

Kako navode, dobrodošla su sva deca od 9 godina, pa nadalje.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,191PratilacaLajkuj
4,184PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub