ВестиIIBC: Индивидуални тренинзи кошарке од сада и у Зајечару

IIBC: Индивидуални тренинзи кошарке од сада и у Зајечару

Двојица Зајечараца, Марко Тодоровић и Павле Вељковић дошли су на идеју да побољшају развој спорта у Зајечару и пре свега да привуку што више младих да се баве кошарком, тако што ће држати индивидуалне тренинге.

Марко је професор физичке културе, док се Павле бавио и професионално кошарком и играо у Београду, у Шведској и на Исланду, а сада сарађује и као скаут.

Марко Тодоровић, професор физичке културе, истиче да су индивидуални тренинзи јако битни за развој способности у кошарци.

„Почео сам као тренер у кошарци, бавио сам се потом разним спортовима, а на крају сам се вратио кошарци. Павле Вељковић и ја одлучили смо да почнемо са индивидуалним тренинзима у кошарци, јер у Зајечару то није заступљено. Мој пријатељ Павле бавио се професионално кошарком, био је и у ’Црвеној Звезди’, а на његов предлог сам се у ову идеју и ја укључио, јер сам се бавио полупрофесионално кошарком. Ми смо кошаркашка земља и мислим да има доста деце које ће привући овај спорт, тако да свако ко жели индивидуално да се усавршава може да нам се јави. Предност индивидуалног тренинга јесте брже напредовање и успех у овом спорту”, рекао је Тодоровић.

„Апелујемо и на све кошаркашке клубове у Зајечару на јединство, како би се направила озбиљна кошаркашка прича у Зајечару, јер треба да се ради у интересу талентоване деце. С обзиром да радим и као скаут, сваки талентовани играч који буде радио са нама, добиће прилику да оде даље да усавршава свој таленат за кошарку. Наравно, уколико се поклопе и сви услови за наставак неке озбиљније кошаркашке приче”, додао је Вељковић.

Сви млади који су заинтересовани да усаврше свој таленат у кошарци и буду део IIBC (Individual improvement basketball clinic) приче, могу да контактирају Тодоровића и Вељковића путем бројева телефона 063/16-05-042 (Павле) и 060/42-91-447 (Марко) или путем званичне Инстаграм странице ове организације.

Како наводе, добродошла су сва деца од 9 година, па надаље.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,191ПратилацаЛајкуј
4,184ПратилацаЗапрати
1,252ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб