Timočka KrajinaZaječarCrveni krst Zaječar: „Trka za srećnije detinjstvo“ 21. oktobra

Crveni krst Zaječar: „Trka za srećnije detinjstvo“ 21. oktobra

U Zaječaru će biti održana „Trka za srećnije detinjstvo“, u petak 21. oktobra 2022.

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Gradskom upravom Zaječar, Sportskim savezom, „Milenijumom“, Udruženjm „Dragi ljudi“ i osnovnim školama u Zaječaru, organizovaće finalnu trku u petak 21. oktobra u 10:00 sati u pešačkoj zoni škola (Ljuba Nešić-Desanka Maksimović).

U trci će učestvovati svi učesnici (od predškolaca do petog razreda) koji su predhodnog dana osvojili prvo mesto u svim kategorijama. Nakon realizacije trke uslediće dodela zahvalnica, medalja i vaučera najbolje plasiranim učesnicima.

„Trka za srećnije detinjstvo“ je jedna od tradicionalnih, najmasovnijih i najšire prihvaćenih reakreativno-humanitarnih aktivnosti Crvenog krsta, namenjena podmladku i omladini. Ova aktivnost ima za cilj da među mladima u osnovnim školama podstakne humanost i promoviše zdrave stilove života.

Crveni krst Zaječar u skladu sa kalendarom aktivnosti Crvenog krsta Srbije organizuje ovu akciju u oktobru mesecu. Slogan trke je „IMAMO CILJ – DOĐI NA START“.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,189PratilacaLajkuj
4,185PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub