ВестиДа ли ће iPhone 6s добити iOS 13?

Да ли ће iPhone 6s добити iOS 13?

iPhone 6s
Фото: Pixabay, илустрација

Тренутна верзија iOS-а, iOS 12 долази са ограниченом подршком за Apple iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPod Touch (шеста генерација), iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air и iPad Air 2. Пуна подршка осигурана је за све iPhone почевши од модела iPhone 6s и iPhone 6s Plus те новијих, као и свих iPad-а од модела из 2017. године те свих iPad Pro модела.

Према писању израелске интернет странице The Verifier, iOS 13 неће подржавати Apple-ове уређаје који су се на тржишту појавили пре 2016. године. То би значило да iOS 13 не би требали да добију iPhone 5s, iPhone SE, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s и iPhone 6s Plus. Што се тиче iPad серије, надоградњу не би требали да добију iPad mini 2, iPad mini 3, iPad mini 4, iPad Air и iPad Air 2.

Након неког времена оригинални чланак на споменутој је израелској страници модификован те се сад спомиње како би надоградњу на iOS 13 ипак могли да добију iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE и iPad mini 4. Више информација о уређајима који ће добити надоградњу на iOS 13 биће познато након овогодишњег WWDC-а на лето ове године.

 

Извор: itvesti.info

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб