ВестиДАН КАО СТВОРЕН ЗА ШЕТЊУ: У Зајечару данас сунчано и топло, максимална...

ДАН КАО СТВОРЕН ЗА ШЕТЊУ: У Зајечару данас сунчано и топло, максимална дневна температура око 21 степен

Жена шета причајући преко телефона
Фото: Shutterstock, илустрација

Топло и у већем делу претежно сунчано. Само се на северу и западу послеподне и увече очекује наоблачење местимично са слабом кишом. Ветар слаб и умерен југозападни, на северу и западу од средине дана северни и северозападни. Најнижа температура од 2 до 11, највиша дневна од 14 на северозападу до 24 степена на југоистоку.

У Зајечару данас сунчано и топло. Дуваће слаб до умерен, јужни и југозападни ветар. Минимална температура око 5 степени, максимална дневна око 21 степен. Сутра свежије, најнижа температура 3 степена, највиша око 15 степени.

Због лепог времена у саобраћају је све више бициклиста и мотоциклиста, па возачи аутомобила треба додатно да обрате пажњу и буду толерантнији, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

У Србији је јутрос видљивост добра, коловози суви, а саобраћај је ван већих градова умереног интензитета.

Према информацијма Управе граничне полиције, на путничким теминалима наших граничних прелаза нема дужих задржавања од 30 минута.

Теретна возила на нашим граничним прелазима на излазу из земље чекају три сата на Хоргошу, два сата на Kелебији, а по један сат на Батровцима и Шиду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб