ВестиДанас облачно и хладно, местимично са кишом и суснежицом, на планинама са...

Данас облачно и хладно, местимично са кишом и суснежицом, на планинама са слабим снегом

Јесен, гране, лишће

У Србији ујутру понегде слаб мраз. Током дана облачно и хладно, местимично са кишом и суснежицом, на планинама са слабим снегом. Током ноћи слаб снег се очекује понегде и у нижим пределима јужне и југоисточне Србије. Ветар слаб до умерен, углавном северни и северозападни. Најнижа температура од -3 до 3, а највиша у већини крајева од 1 до 5, у Тимочкој Крајини око 8 степени.

У Зајечару углавном облачно и суво. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура -2, максимална дневна до 8 степени. Сутра променљиво облачно са дужим сунчаним периодима. Најнижа температура -2, највиша око 6 степени.

АМСС

Возаче на путевима у Србији данас очекују отежани услови за вожњу због слабе кише која пада местимично у нижим пределима, док у планинским крајевима провејава слаб снег, саопштио је Ауто мото савез Србије (АМСС).

Нема непроходних путних праваца, али је због ниских температура ујутру и увече на свакој мокрој деоници могуће стварање поледице, па је неопходно успорити и прилагодити вожњу таквим условима, наводи се у саопштењу.

Спорија вожња могућа је послеподне због већег промета на прилазима већим градовима, па се возачима саветује да припреме тачне износе путарине како би се убрзао пролазак возила на наплатним рампама.

Тренутно нема гужви на наплатним рампама, а нема чекања ни на прелазак границе, ни на путничким ни на теретним терминалима, наводи се у саопштењу АМСС-а.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб