Timočka Timočka
Početna / Vesti / Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 29. novembar 2020.
Timočki Zodijak

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 29. novembar 2020.

Aktivna nedelja je pred nama koja je zapravo tek uvod u dešavanje koje će se desiti u ponedeljak. Neptun danas kreće direktno, pokrećući svet ideja, eureka i inspiracije! Ovo je vreme kada Ribe blistaju na pozornici, ovo je njihov dan, kao i svi koji su kreativci a koji bi danas trebalo da urone u svoj svet i izrode novo autentično delo.

Horoskop

Dnevni horoskop — Ovan

Dnevni horoskop — OvanOvan (od 21. marta do 20. aprila)

POSAO
Preuzmite konstruktivne akcije u cilju obezbeđivanja zaliha za budućnost, posebno ukoliko se bavite trgovinom na veliko. Dosta koristi možete imati od finansijskih ulaganja.

LJUBAV
Unećete kvalitetne promene u Vaš odnos sa partnerom i na taj način ćete Vašu vezu podići na viši nivo. Ako ste slobodni, mogli biste ući u ozbiljnu emotoivnu vezu.

ZDRAVLJE
Odlično.

Dnevni horoskop — Bik

Dnevni horoskop — BikBik (od 21. aprila do 21. maja)

POSAO
Vaši pogledi na lepotu i estetiku postaće zreliji i imaćete bolje uvide i razumevanje za te oblasti, a težićete i nekim ostvarenjima vezanim za umetnost i muziku.

LJUBAV
Pružaće Vam se idealne mogućnosti da započnete veoma skladnu i plodnu emotivnu vezu. Ako imate partnera, nalazićete nova zajednička interesovanja.

ZDRAVLJE
Potrebno je da radite vežbe za leđa i kičmu.

Dnevni horoskop — Blizanci

Dnevni horoskop — BlizanciBlizanci (od 22. maja do 21. juna)

POSAO
Ukoliko se bavite privatnim poslom, neki Vaši tajni planovi će biti ostvarivi. Bilo bi dobro da rešite zaostalu administraciju. Bićete u prilici da dođete u posed neke veće nekretnine.

LJUBAV
Osećaćete pojačanu potrebu za više fizičke bliskosti sa partnerom, pa se potrudite da to i ostvarite jer ćete se tako bolje osećati i Vaša emotivna veza će funkcionisati skladnije.

ZDRAVLJE
Prijalo bi Vam više kretanja.

Dnevni horoskop — Rak

Dnevni horoskop — RakRak (od 22. juna do 22. jula)

POSAO
Uspeh Vas očekuje u oblastima komunikacija. Razradite neke poslovne planove koji većim delom obuhvataju i finansijske konstrukcije. Pomoć saradnika Vam je neophodna.

LJUBAV
Vašem partneru i Vama je potrebno više druženja i zabave. Međusobno ćete se dopunjavati u unapređivanju Vašeg zajedničkog života.

ZDRAVLJE
Dobrog ste i stabilnog zdravlja.

Dnevni horoskop — Lav

Dnevni horoskop — LavLav (od 23. jula do 22. avgusta)

POSAO
U mogućnosti ste da ostvarite jednu važnu ambiciju, kao i da sklopite dugoročan posao, što bi Vam donelo stabilnost na finansijskom planu. Poseban uspeh možete ostvariti ulaganjem u oblasti inžinjeringa.

LJUBAV
Ako ste slobodni, moguće je neočekivano poznanstvo sa osobom finih manira. Ostvarićete željenu stabilnost u odnosima sa partnerom i članovima porodice.

ZDRAVLJE
Odličnog ste zdravlja.

Dnevni horoskop — Devica

Dnevni horoskop — DevicaDevica (od 23. avgusta do 22. septembra)

POSAO
Postajete sposobni da preuzmete neke važne životne odgovornosti. Većina Vaših urođenih talenata i sposobnosti doći će do konstruktivnijeg izražaja.

LJUBAV
Bićete u prilici da ostvarite neke zajedničke ideje koje će Vam doneti materijalnu korist. Ako ste slobodni, pružiće Vam se mogućnost poznanstva sa osobom koja će zaokupiti svu Vašu pažnju.

ZDRAVLJE
Problemi sa sinusima.

Dnevni horoskop — Vaga

Dnevni horoskop — VagaVaga (od 23. septembra do 23. oktobra)

POSAO
U mogućnosti ste da rešite veći deo Vaših zaostalih dugova i da na taj način stabilizujete Vašu finansijsku situaciju. Vreme je pogodno za finansijska udruživanja.

LJUBAV
Imaćete dobre ideje kako da ostvarite više fizičke bliskosti. Pojačaćete međusobno poverenje i jedno drugom ćete poveriti najveće tajne.

ZDRAVLJE
Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju.

Dnevni horoskop — Škorpija

Dnevni horoskop — ŠkorpijaŠkorpija (od 24. oktobra do 22. novembra)

POSAO
U mogućnosti ste da sa većim firmama stabilizujete poslovne odnose. Ukoliko započnete novu saradnju, to će biti dugoročni vid saradnje i doneće Vam dosta koristi u bližoj budućnosti.

LJUBAV
Predstavite Vaše predloge svom partneru. Zajedničkim angažovanjem uspećete da Vašu vezu podignete na viši i kvalitetniji nivo. Preuzećete više inicijative.

ZDRAVLJE
Pridržavajte se zdravog načina ishrane.

Dnevni horoskop — Strelac

Dnevni horoskop — StrelacStrelac (od 23. novembra do 21. decembra)

POSAO
Ukoliko imate neke planove za gradnju ili adaptaciju kako poslovnog tako i stambenog prostora, imaćete sreće sa arhitektima i dizajnerima.

LJUBAV
Imaćete plodne ideje kako da ostvarite zajedničke ciljeve. Ako ste slobodni, mogli biste ući u emotivnu vezu sa osobom koju poznajete kroz posao.

ZDRAVLJE
Kontrolišite krvnu sliku.

Dnevni horoskop — Jarac

Dnevni horoskop — JaracJarac (od 22. decembra do 20. januara)

POSAO
Bićete u mogućnosti da ostvarite jednu plodnu ideju u čemu možete imati pomoć jedne žene. Jedan konstruktivni poslovni potez bi Vam mogao omogućiti stabilno poslovanje.

LJUBAV
Biće Vam potrebno više pažnje i nežnosti od strane voljene osobe. Vaš ljubavni život će se odvijati dosta stabilno i imaćete skladne odnose sa partnerom.

ZDRAVLJE
Zadovoljavajuće.

Dnevni horoskop — Vodolija

Dnevni horoskop — VodolijaVodolija (od 21. januara do 19. februara)

POSAO
Isplatilo bi Vam se da ulažete u nekretnine, jer od toga možete imati koristi. Vreme je povoljno za davanje u zakup neke nekretnine.

LJUBAV
Bićete posvećeni rešavanju porodičnih pitanja i ostvarivanju zajedničkih planova i to će Vam ići od ruke bez teškoća. Gotovo u svemu ćete se razumeti sa partnerom i odlično ćete funkcionisati u ostvarivanju zajedničkih ciljeva.

ZDRAVLJE
Potrebno Vam je više kretanja.

Dnevni horoskop — Ribe

Dnevni horoskop — RibeRibe (od 20. februara do 20. marta)

POSAO
Bićete komunikativni, predusretljivi i jezgroviti u poslovnim odnosima, pa možete kroz konstruktivne dogovore stabilizovati Vašu saradnju sa poslovnim partnerima.

LJUBAV
Vaš partner i Vi ćete imati plodne ideje u vezi zajedničkih planova za budućnosti i oko toga ćete umeti da se dogovorite. Ostvarićete više emotivnu stabilnost.

ZDRAVLJE
Stabilno.

 

Izvor:danasnji-dnevni-horoskop.com

Možda će Vas zanimati

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 24. januar 2021.

Lep trigon ove nedelje između Meseca i Jupitera u Vodoliji motiviše nas da nekud otputujemo. …

Timočki Zodijak: Dnevni horoskop za 23. januar 2021.

Lep trigon obeležiće ovu subotu, a u pitanju je Sunce trigon Saturn, dok je Venera …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica