ВестиДанас претежно сунчано и мало топлије време

Данас претежно сунчано и мало топлије време

Хладно време, залазак сунца
Фото: Pixabay, илустрација

Данас у Србији јутро хладно са слабим и умереним мразем, а на планинама уз умерену облачност могуће је провејавање снега. Током дана претежно сунчано и мало топлије. Ветар слаб и умерен, на северу променљив, изнад осталих крајева северни и североисточни. Најнижа температура од -10 до -4, највиша од 2 до 7 степени.

У Зајечару данас претежно сунчано време. Ветар слаб, северни и североисточни. Највиша дневна температура данас око 2 степена. У уторак ће такође бити претежно сунчано време. Дуваће слаб ветар са запада. Јутарња температура око -1, а највиша дневна око 7 степени.

У Србији су јутрос температуре око или испод нуле, временски услови су повољни за одвијање саобраћаја, али треба водити рачуна о могућој поледици на деоницама на којима коловози могу бити влажни.

Ауто-мото савез подсећа да је почело друго полугодиште за ђаке и да возачи буду додатно опрезни и смање брзину у зонама око школа.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Према последњим информацијама Управе граничне полиције, на нашим путничким терминалима нема дужих задржавања.

Задржавања за теретна возила су, на излазу из земље, на Хоргошу и Шиду по 4 сата, на Батровцима око 2 сата, а на Kелебији 1 сат.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб