ВестиДанас претежно сунчано, температуре до 11 степени

Данас претежно сунчано, температуре до 11 степени

Плави мост у Kотлујевцу

У Србији ће у суботу ујутру бити магле или ниске облачности која ће се понегде задржати и током преподнева, док ће током дана бити претежно сунчано време. Дуваће слаб ветар променљивог правца. Јутарња температура биће од -5 до 1 степена, највиша дневна од 6 до 11 степени.

У Зајечару данас претежно сунчано време. Дуваће слаб, југозападни ветар. Највиша дневна температура данас око 7 степени. Сутра нас очекује претежно сунчано време и топлије. Ветар слаб, јужни. Јутарња температура биће око 0, а највиша дневна око 10 степени.

Први дан викенда и повољни временски услови очекивано могу донети и већи број возила на путевима у нашој земљи, што уз маглу у јутарњим и вечерњим сатима од возача захтева повећану опрезност и прилагођену вожњу тим условима, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема дужих задржавања.

Према последњим информацијама добијеним од Управе граничне полиције на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб