ВестиДанас претежно сунчано време, највиша дневна температура до 32 степена

Данас претежно сунчано време, највиша дневна температура до 32 степена

Споменик учесницима Тимочке буне у Зајечару

Данас претежно сунчано и топло, послеподне, увече и ноћу на југу и југозападу Србије наоблачење, тек понегде са кишом или краткотрајним пљусковима. Ветар слаб и умерен, источни и југоисточни, послеподне у скретању на североисточни, увече и ноћу на северу Србије понегде и јак. Јутарња температура од 11 до 19, највиша дневна од 28 до 32 степена.

У Зајечару углавном сунчано и топлије. Умерен до слаб ветар, источни и североисточни. Минимална температура 14, максимална дневна до 31 степен. Сутра делимично облачно са сунчаним интервалима. Најнижа температура 14, највиша око 30 степени.

АМСС

Услови у којима ће се саобраћај одвијати у првом делу дана биће слични летњим и возачима ће вожња бити лакша и сигурнија, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

У поподневним и вечерњим сатима метереолози најављују промену времена, кишу, мокар коловоз, слабију видљивост и генерално теже услове, а тада је вожња успорена, а застоји су чешћи.

АМСС подсећа возаче да је са првим капима кише коловоз увек најклизавији.

На наплатним рампама у Србији нема чекања.

Нема задржавања ни на путничким прелазима на границама, док теретна возила на Хоргошу, Шиду и Келебији на излазу из земље чекају четири сата, а на Батровцима три сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб