ВестиДанас променљиво облачно и хладно, максимална дневна температура око 14 степени

Данас променљиво облачно и хладно, максимална дневна температура око 14 степени

Јеж у јесењој шуми
Фото: Getty Images, илустрација

У већем делу Србије умерено до знатно облачно, прохладно и суво, а у Банату, на истоку Србије и у брдско-планинским пределима краткотрајна киша. Дуваће умерен и јак западни и северозападни ветар. На југу Србије дужи сунчани интервали уз слаб ветар променљивог правца. Најнижа температура од 5 до 10, а највиша од 13 до 18 степени.

У Зајечару променљиво облачно и хладно. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 6, максимална дневна око 14 степени. Првог радног дана у недељи углавном облачно и свеже. Најнижа температура 3, највиша и до 17 степени.

Последњи дан викенда доноси умерено до потпуно облачно и прохладно време са сувим коловозима, па возаче у јутарњим јесењим часовима очекује сигурнија вожња уз слабији интензитет саобраћаја.

У поподневним сатима појачан саобраћај се може одвијати на главним путним правцима и приласцима ка већим градовима, саопштио је АМСС.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним рампама нема задржавања.

Према информацијма Управе граничне полиције, нема задржавања на путничким као ни на теретним терминалима граничних прелаза.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб