ВестиДанас променљиво облачно и мало свежије

Данас променљиво облачно и мало свежије

Град Зајечар — Тинејџер вози бицикл

У Србији променљиво облачно и мало свежије, у северним и централним крајевима углавном суво, на југу и југозападу понегде са кишом или краткотрајниом пљусковима са грмљавином. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 15 до 20, највиша од 27 до 32 степена.

У Зајечару местимично облачно, могућа киша у вечерњим часовима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 19, максимална дневна до 32 степена. Сутра претежно облачно са кишим, пљусковима и грмљавином. Најнижа температура 19, највиша око 27 степени.

АМСС

Појачан интензитет саобраћаја карактеристичан је за први радни дан у овој недељи, проходност путева је добра, а ванредних застоја нема, саопштио је АМСС.

Возаче очекују нестабилне и променљиве временске прилике, на ширем подручју наше земље због мокрих коловоза саветује се већа опрезност.

На наплатним станицама ауто-путева и на граничним прелазима за путничка возила нема задржавања.

На излазним терминалима на граничким прелазима камиони на Хоргошу чекају сат и по, на Келебији два сата. На осталим граничним прелазима нема задржавања.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб