ВестиДанас променљиво облачно и нестабилно, могући пљускови

Данас променљиво облачно и нестабилно, могући пљускови

Девојчица седи крај прозора. облачан дан
Фото: Shutterstock, илустрација

Већи део дана мало до умерено облачно, суво и топло уз слаб и умерен, а на планинама повремено јак, јужни и југозападни ветар. На северу и северозападу Србије послеподне понегде киша, која ће се интензивирати увече, а у току ноћи падавинска зона ће се проширити на централне крајеве уз скретање ветра на западни и северозападни правац. Највиша температура од 18 до 23 степена.

У Зајечару данас променљиво облачно и нестабилно време са могућим пљусковима. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Највиша дневна температура данас око 16 степени, док ће најнижа у јутарњим часовима износити око 5 степени.

Први дан викенда доноси још једну промену времена, а киша на ширем подручју земље у великој мери угрожава безбедну вожњу и захтева пажљивије управљање и више опрезности за воланом, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Задржавања нема ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи, док, како је саопштила Управа граничне полиције, теретна возила на излазу из земље на прелазима Хоргош и Kелебија, према Мађарској, чекају 180, односно 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб