ВестиДанас променљиво облачно и суво, за викенд ледени дани

Данас променљиво облачно и суво, за викенд ледени дани

У Србији ујутро хладно са слабим и умереним мразом, понегде по котлинама магловито. Преподне умерено облачно и углавном суво, послеподне и ноћу облачно, понегде са слабим снегом. У Тимочкој Крајини претежно ведро. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура од -9 до -2 степена, највиша од 0 до 4 степена.

У Зајечару местимично облачно са кратким сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, југозападни. Минимална температура -4, максимална дневна до 2 степена. Сутра ведро и сунчано, али хладније. Најнижа температура -7, највиша око 0 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Временске прилике ће имати релативно неповољан утицај на хроничне болеснике.

Опрез се нарочито саветује особама са срчаним обољењима и реуматичарима, као и асматичарима у пределима са маглом.

Могуће су уобичајене метеоропатске реакције.

У саобраћају је неопходна додатна пажња.

АМСС

Повремено слабе снежне падавина и данас ће у нижим пределима условљавати мокре коловозе, због којих постоји опасност од поледице и проклизавања возила.

Како је саопштено из Ауто-мото савез Србије, према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, задржавања нема ни на путничким и теретним терминалима граничних прелаза у земљи, осим на Хоргошу и Батровцима, где теретна возила на излазу из земље чекају три сата, односно 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб