ВестиДанас променљиво облачно, максимална дневна температура око 9 степени

Данас променљиво облачно, максимална дневна температура око 9 степени

Зима, гране дрвећа

У Србији умерено до потпуно облачно, местимично са слабом кишом, на планинама уз провејавање слабог снега који се током ноћи очекује и у брдским пределима. Ветар слаб и умерен, на истоку и у планинским пределима повремено и јак, северозападни. Најнижа температура од -3 до 4 степени, а највиша од 4 до 9 степени.

Почетак викенда у Зајечару обележиће променљиво облачно време са повременим сунчаним интервалима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 2, максимална дневна око 7 степени. У суботу делимично облачно и суво. Најнижа температура -1, највиша око 5 степени.

На путевима у Србији возаче данас очекује појачан интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Киша ће падати у нижим, а снег у вишим планинским пределима. Због ниске температуре током јутра постоји опасност од леда на коловозу.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања.

Како је саопштила Управа граничне полиције, ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи нема дужих задржавања.

На наплатним рампама нема задржавања. Забране за шлепере и камионе са приколицом су на снази на следећим путним правцима: Јошаничка Бања–Копаоник, Копаоник–Рудница, Граница ПЗП Крушевац/Нови Пазар–Копаоник. На бројним деоницама у току су радови, па је потребан додатни опрез и поштовање саобраћајне сигнализације.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб