ВестиДанас променљиво облачно, највиша дневна температура до 26 степени

Данас променљиво облачно, највиша дневна температура до 26 степени

Жене шетају у парку

У Србији променљиво облачно са дужим сунчаним периодима и у већини места суво. Киша и краткотрајни пљускови местимично се очекују на истоку и северу земље, а послеподне понегде и у брдско-планинским пределима. Ветар слаб и умерен северозападни. Најнижа температура од 12 до 16, највиша од 23 до 26 степени.

У Зајечару преподне киша, током дана променљиво облачно и суво. Ветар слаб до умерен, западни и југозападни. Минимална температура 16, максимална дневна око 24 степена. Сутра местимично облачно са сунчаним периодима. Најнижа температура 16, највиша до 26 степени.

АМСС

У другој половини дана у Србији се очекује појачан саобраћај, прво у градовима, а затим и на свим фреквентнијим путевима, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Возачи и данас треба да буду опрезни због влажних и мокрих коловоза, с обзиром да може бити кише у северним и источним деловима Србије.

На путевима у планинским пределима ниска облачност може утицати на слабију видљивост, док је магла и сумаглица последњих дана честа појава.

Сумаглица тренутно отежава вожњу поред река и канала у Војводини, има је поред Ибра и Дрине, као и дужином Западне и Јужне Мораве.

На наплатним рампама у Србији нема задржавања.

Нема задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима, док теретна возила на Градини на излазу из земље чекају сат времена.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб