ДруштвоВремеДанас променљиво облачно са сунчаним интервалима

Данас променљиво облачно са сунчаним интервалима

Облаци, дрвеће

У Србији ујутро понегде магла или ниска облачност. Током дана променљиво облачно, у већини места суво са сунчаним интервалима, само у брдско-планинским пределима ређа појава краткотрајне кише. Ветар углавном слаб, источни и североисточни. Јутарња температура од 10 до 16 степени, највиша дневна од 25 до 28 степени.

У Зајечару местимично облачно са сунчаним интервалима. Дуваће умерен ветар, североисточног правца. Минимална температура 15, максимална дневна око 26 степени. Сутра претежно ведро и сунчано. Најнижа температура 13, највиша до 27 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Наставак повољних биометеоролошких прилика за већину хронично оболелих и осетљивих особа.

Особама са респираторним тегобама и срчаним болесницима се и даље саветује известан опрез.

У саобраћају се препоручује повећана пажња.

АМСС

У Србији је јутрос појачан интензитет саобраћај у градовима и на прилазним путевима.

Услови за вожњу су бољи у односу на претходне дане, једино магла и сумаглица могу отежавати вожњу поред река и у котлинама, саопштио је АМСС.

Према информацијама Управе граничне полиције, у 05:45 часова, камиони на Батровцима, на излазу, чекају 120, као и на Хоргошу и Келебији, а у Шиду 60 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб