ВестиДанас свежије и ветровито, ујутро киша, увече разведравање

Данас свежије и ветровито, ујутро киша, увече разведравање

Капљице кише на листу

У Србији свежије и ветровито. Ујутро и преподне облачно, местимично с кишом, на високим планинама са снегом, а од средине дана и послеподне постепени престанак падавина и делимично разведравање. Само ће на северу земље бити суво, преподне сунчано, послеподне умерено облачно. Ветар умерен, повремено јак, северозападни, увече у слабљењу. Најнижа температура од 7 до 12, а највиша од 13 до 18 степени.

У Зајечару ујутру киша и облаци, увече разведравање. Умерен до јак ветар, западни и северозападни. Минимална температура 9, максимална дневна око 17 степени. Сутра променљиво облачно са дужим сунчаним периодима. Најнижа температура 8, највиша до 18 степени.

АМСС

Саобраћај ће данас бити умереног интензитета, саопштио је Ауто-мото савез Србије.

Почетак маја донео је променљиве временске прилике и смањену видљивост због ниске облачности, а слично време задржаће се и данас уз додатан пад температуре.

Због мокрих деоница, које доносе више потенцијалних опасности, возачима се саветује више стрпљења и пажљивија вожња, уз држање већег одстојања у односу на друга возила.

Возачима се саветује и да, уколико се нађу на путним правцима на којима је због радова или обустава измењен режим саобраћаја, строго поштују постављену саобраћајну сигнализацију.

На наплатним рампама нема задржавања.

Камиони на Батровцима на излазу из земље чекају осам сати, на Хоргошу три сата, на Келебији два сата.

На осталим граничним прелазима нема задржавања, док су путнички прелази затворени за све грађане.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб