ВестиДанас углавном облачно, од сутра осетно захлађење

Данас углавном облачно, од сутра осетно захлађење

Зајечар — Насеље Авној

Јаче наоблачење и захлађење са кишом до средине дана захватиће северне, а послеподне и увече брзо ће се премештати преко осталих крајева Србије. У брдско-планинским пределима почеће да пада снег, који се у току ноћи ка среди очекује и у нижим пределима. Ветар умерен и јак, јужни и југозападни, послеподне у скретању на северозападни уз краткотрајне ударе олујне јачине. Најнижа температура од 4 до 11, а највиша од 10 до 20 степени, а послеподне и увече у наглом и осетном паду.

У Зајечару углавном облачно, могући пљускови у вечерњим часовима. Умерен и јак ветар, јужни и југозападни. Минимална температура 5, максимална дневна до 16 степени. У среду стиже захлађење, увече могући пљускови са снежним падавинама. Најнижа температура 1, највиша око 6 степени.

У првој половини дана у северним крајевима Србије због кише треба очекивати мокре коловозе, смањену видљивост и нешто захтевније услове вожње, који ће се током поподнева и вечери проширити и на остале крајеве земље.

Према најавама метеоролога, повремено јак северозападни ветар може стварати мање снежне наносе на путевима у планинским пределима, где се очекују и снежне падавине које ће донети праве зимске услове вожње.

Ауто-мото савез Србије је саопштио да на наплатним рампама нема задржавања, а нема дужих задржавања ни на путничким терминалима на граничним прелазима.

Камиони на Батровцима и на Хоргошу чекају сат времена, а на Келебији два сата.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,396ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб