ДруштвоВремеДанас умерено до потпуно облачно и свежије, местимично са кишом или пљусковима...

Данас умерено до потпуно облачно и свежије, местимично са кишом или пљусковима са грмљавином

Жена носи кишобран
Фото: Pixabay, илустрација

У Србији умерено до потпуно облачно и свежије, местимично са кишом или пљусковима са грмљавином, само ће у Војводини већи део дана бити суво, а на крајњем северу током целог дана. Локално се очекује и већа количина падавина и краткотрајна појава града са већом вероватноћом у западним, централним и јужним крајевима Србије. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 14 до 19 степени, а највиша од 21 до 26 степени, на истоку до 28 степени.

У Зајечару смењивање сунца и облака. Ветар умерен, северног правца. Минимална температура 17, максимална дневна око 25 степени. Сутра променљиво облачно. Најнижа температура 16, највиша до 27 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Биометеоролошка ситуација погодоваће хроничним болесницима, али се додатна пажња ипак саветује особама са повишеним крвним притиском.

Главобоља и несаница су очекиване метеоропатске реакције.

АМСС

Возаче на путевима у Србији данас очекују неповољни услови у саобраћају, уз местимичну кишу и јаке пљускове, па на деоницама где су у току радови треба рачунати на успорену вожњу.

На граничним прелазима путничка возила јутрос чекају на излаз из земље на Хоргошу четири сата, а на Прешеву и Батровцима два сата, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

На Градини на теретним терминалима камиони чекају на излаз из земље сат и по, док путничка возила чекају 50 минута на излазу, а на улазу пола сата као и на Гостуну.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб