ВестиДанас умерено облачно, могућа слаба киша

Данас умерено облачно, могућа слаба киша

Парк, четинари

У Србији ујутру умерено облачно, понегде је још могућа слаба киша. У току дана претежно сунчано и топло. Послеподне на истоку и југоистоку, а увече и на крајњем северу променљиво облачно, понегде са краткотрајном кишом. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 11 до 17 степени, највиша од 26 до 29 степени.

У Зајечару местимично облачно и топлије са сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, западни. Минимална температура 16, максимална дневна до 27 степени. Сутра променљиво облачно и суво. Најнижа температура 18, највиша око 25 степени.

АМСС

У Србији је јутрос саобраћај умереног интензитета, а први дан без кише може донети нешто већи број возила на правцима који воде ка излетиштима и викенд насељима.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним рампама нема задржавања.

Према информацијама Управе граничне полиције, нема задржавања на путничким, као ни на теретним терминалима наших прелаза.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб