Тимочка КрајинаЗајечарДанкини родитељи и чланови њихових породица сведочили у Вишем јавном тужилаштву у...

Данкини родитељи и чланови њихових породица сведочили у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару

Данкини родитељи и чланови њихових породица сведочили у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару данас су сведочили и родитељи трагично настрадале двогодишње Данке Илић из Бора.

Ивана је сведочила скоро три сата, док је Милош давао исказ око сат и по.

„Оно што проживљавамо све време је страшно. Полиција нам је више пута долазила, узимала разне Данкине ствари, ништа не знамо, ни за ту крв на путу, ни у колима, ни ништа. Нама није јасно зашто нису звали Хитну помоћ, зашто нису помогли, него су ово урадили. Ивана и ја свашта трпимо за ово време. Зову нас разни људи, вређају, сваљују кривицу на нас. Ја сам морао да тражим да променим број. Када се све заврши ми ћемо изаћи пред новинаре и све ћемо рећи”, рекао је Милош Илић, отац двогодишње Данке.

Према речима Иване и Милоша, док су они давали исказ, у просторији су се налазила службена лица, али нису видели ко је све био иза њих у том тренутку.

Поред Данкиних родитеља Иване и Милоша, у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару сведочили су и чланови њихових породица.

Такође, у Више јавно тужилаштво јутрос су доведени и осумњичени за Данкино убиство Срђан Јанковић и Дејан Драгијевић. Они су све време били у тужилаштву док су други сведоци давали исказе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб