Тимочка КрајинаЗајечар„Дечији центар” Зајечар представљаће Никола Трајковић у Бриселу

„Дечији центар” Зајечар представљаће Никола Трајковић у Бриселу

„Дечији центар” Зајечар – Европска недеља младих – Никола Трајковић

„Дечији центар” Зајечар представљаће Никола Трајковић, у оквиру „Европске недеље младих 2024” која ће бити одржана од 12. до 19. априла 2024. у Бриселу, под слоганом „Изрази своју визију”.

Никола ће учествовати на kick-off догађају који ће бити одржан 13. априла у Бриселу у згради Европског парламента. На догађају ће више од 500 младих из целе Европе имати прилику да размене своја искуства и знања, али и да заједно планирају будуће акције како би у својим заједницама могли активније да делују.

Неколико радионица ће бити посвећено и иновативним праксама за пројекте који се реализују у оквиру „Еразмус+” програма, које „Дечији центар” Зајечар спроводи већ пет година.

„Поносни смо што се наши резултати са реализованих међународних омладинских размена процењују као примери добре праксе, о чему ће Никола и говорити на једној од предвиђених сесија”, истичу из зајечарског „Дечијег центра”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб