Тимочка КрајинаЗајечарГостујућа представа "Каучинг" у зајечарском театру 11. априла

Гостујућа представа „Каучинг“ у зајечарском театру 11. априла

Народно позориште Тимочке Kрајине „Зоран Радмиловић” Зајечар

У зајечарском театру биће одиграна гостујућа представа „Каучинг“, ауторски пројекат Душанке Глид Стојановић, првакиње драме Народног позоришта у Београду, која је широј јавности позната по улози попадије Соње у серији “Мој рођак са села”.

Представа у Зајечару биће изведена у четвртак 11. априла 2024. а почетак је у 20:00 сати.

Представа је кабаретског типа, прича о две савремене жене, којима је бити модеран и актуелан најважније постигнуће у животу. Седећи на каучу, на веома духовит и релаксиран начин отварају разне проблеме и размишљају о томе како се усавршити у савременом свету, поред свих препрека и искушења мушко – женских односа: афера, романси, шема, љубави, бракова, развода и љубавника.

„Каучинг“ је нова метода апсолутног опуштања без икакве одговорности. Без страха и осуде и обавезног мишљења. На каучу се говори искрено и надасве духовито на сопствени рачун, инспирисано не баш идеалном стварношћу.

Играју: Драгана Ђукић и Душанка Глид Стојановић.

Карте по цени од 500 динара могу се купити на благајни зајечарског позоришта.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб