Тимочка КрајинаКњажевацДелегација Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у радној посети колегама у Књажевцу

Делегација Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у радној посети колегама у Књажевцу

Делегација Независног синдиката полиције КЦ Зајечар у радној посети колегама у Књажевцу

Делегација Независног синдиката полиције Координационог центра Зајечар, извршила је радни обилазак својих радно ангажованих колегиница и колега у Полицијској станици Књажевац.

У оквиру радног обиласка, обављен је разговор са руководиоцима и колегиницама и колегама о текућој проблематици са којом се сусрећу у раду.

У циљу поспешивања основних услова за рад и боравак својих колегиница и колега, руководство Независног синдиката полиције КЦ Зајечар Срђан Станковић и Роберт Ристић са председником СГ Књажевац Дејаном Севделиновићем, командиру ПС Књажевац капетану полиције Миљану Видојковићу свечано су предали на даље коришћење један ТВ уређај.

Након радне посете својим колегиницама и колегама из ПС Књажевац, представници НСП КЦ Зајечар пожелели су пуно здравља, среће и успеха у наредном периоду.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,842ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб