ВестиДодела диплома за најбоље зајечарске ученике у Градској управи – ове године...

Додела диплома за најбоље зајечарске ученике у Градској управи – ове године без присуства ученика

Додела Вукових диплома, књига и награда у Зајечару

У великој сали Градске управе у Зајечару данас је организована додела диплома и књига за зајечарске вуковце и ученике који су протекле школске године остварили успехе на републичким и међународним такмичењима.

Ове године је, на нивоу средњих школа, 63 ученика добило Вукову диплому, док је на нивоу основних школа уручено 50 престижних Вукових признања.

Милан Станковић, помоћник градоначелника је на пријему рекао да се град Зајечар поноси овим резултатима ученика.

„Жао ми је што они који су требали да приме ове награде, нису ту. Ово уручивање диплома је већ традиција у нашем граду. Инвестирање у образовање је инвестиција која се увек исплати. Честитам и вама, директорима, јер и ви имате заслуге за успех ваших ученика. Пренесите им поздраве и подршку. Сви знате да се суочавамо са епидемијом вируса, и да је на свима нама велика одговорност за очување како сопственог, тако и здравља наших најближих, и управо због тога смо одлучили да ове године поштујемо све мере око окупљања великог броја људи на једном месту. Биће прилика када ћемо организовати пријем за наше успешне ђаке”, рекао је Станковић.

Награде и дипломе су, у име ученика, примили директори основних и средњих школа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб