ВестиДва тријумфа у једном дану: Женска одбојкашка екипа ОШ „Десанка Максимовић” обезбедила...

Два тријумфа у једном дану: Женска одбојкашка екипа ОШ „Десанка Максимовић” обезбедила пласман на Међуокружно такмичење

Фото: Глас спорта

Невероватан подвиг оствариле су одбојкашице Основне школе „Десанка Максимовић” из Зајечара, које су у једном дану тријумфовале на два такмичења. Најпре су у току јучерашњег преподнева однеле победу на градском надметању, да би након тога отпутовале у Сокобању, где су након велике борбе у финалу надиграле домаћу ОШ „Митрополит Михаило” резултатом 2:1 у сетовима.

Одбојкашице Основне школе „Десанка Максимовић” победнице су градског такмичења у Зајечару, пошто су у финалу надиграле екипу ОШ „Ђура Јакшић” са 2:0 у сетовима. Оне су на тај начин избориле пласман на Окружно такмичење, где су у Сокобањи након велике борбе у финалу победиле домаћу екипу ОШ „Митрополит Михаило” резултатом 2:1 у сетовима.

„Заиста сјајна утакмица, наша екипа заслужује заиста све честитке. Веома напоран дан је ово био за нас, али девојчице су показале и жељу и вољни моменат, поготово је то било очигледно у последњем сету, па смо заслужено прошли у даљи круг такмичења”, истакао је за „Глас спорта” директор Основне школе „Десанка Максимовић” Небојша Милијић, који се нашао у улози тренера и одлично одрадио тај посао, мора се признати.

Међуокружно такмичење на програму је до краја недеље, а већ данас биће познат и тачан термин и место одржавања турнира, на коме ће женска одбојкашка екипа ОШ „Десанка Максимовић” тражити пласман на Државно такмичење.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб